Hjemmelavet rugbrød, franskbrød, honning, olier, maskinelle redskaber og meget andet.

Dette er ikke nogen opskriftsbog.

Der er udgivet så mange bøger om emnet rugbrød og franskbrød og andet hjemmelavet, at hvis du læser dem, er du godt rustet - til at begynde med.
Men når du får en vis erfaring opdager du, at der mangler noget i opskrifterne.
Noget du ikke har læst - af den simple årsag at forfatteren har sprunget det over, eller også står det skrevet, men du har blot ikke set det.
Endelig er der den mulighed, at budskabet er svært at forstå.
Det kan skam også være tilfældet med min tekst - men så er du velkommen til at kontakte mig.

Det er mine erfaringer du her får stillet til din rådighed.
Forhåbentlig vil du prøve dem efter og finde ud af, at der er mange finesser man skal tage højde for i hjemmelavede produkter.
Teksten er ret omfattende.
Jeg forsøger ikke, som mange madskribenter, at forkorte teksten, blot fordi det skal se let ud.
Men det er da let!
Jeg har gjort mine erfaringer - og du er velkommen til at læse om dem.

God fornøjelse